HERKES 1 YILDA YABANCI DİL ÖĞRENEBİLİR

Baskısı Kalmayan 2005 Yılında Yargı Yayınevinden Çıkan “Herkes 1 Yılda Yabancı Dil Öğrenebilir” kitabımıza buradan  E-Kitap olarak ulaşabilirsiniz.

Dil öğrenmeyi, insan beyninin yapısı ve işleyişi alanında son 20 yıldaki keşifler ile etkili öğrenme, kişisel gelişim ve   motivasyon teknikleri  bağlamında ele alan eserde, dil öğrenme sevdalılarına başarılı bir kendi kendine dil öğrenme yöntem ve teknikleri sunulmaktadır. Dil öğrenmenin günlük hayatın doğal bir parçası halini almasını sağlayacak uygulamalar aktarılmaktadır. Burada anlatılanları uygulayarak, dil öğrenmeyi sürdürürseniz kendinizi rahat ifade edecek, harika konuşuyorsun dedirtecek ve öğreniminiz ya da mesleğiniz için gerekli dil sınavlarını rahatlıkla geçecek gerçek seviyeyi sekiz ile on iki  ay arasında elde edersiniz. Burada anlatılanlar kestirme yoldur. Kestirme yol varken dolambaçlı yollarda kaybolup, umudumuzu yitirmeyelim.

Kitabın Tam Metnini Ücretsiz Olarak indirmek için Bağlantıyı Tıklayınız (Sağ Tıklayıp “Hedefi Farklı Kaydet” diyerek bilgisayarınıza indirebilirsiniz)

İletişim kurmak için bu bağlantıyı tıklayınız.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir